Bilde1.jpg

Login Orginal

Logg inn Registrer

Innlogging bruker

Brukernavn/Epost *
Passord *
Husk meg

Info om webkameraet og værstasjonen:

Denne siden utvikles og drives av Arnfinn Skeie og er ment som en infoside om værforholdene på Hekkfjell.

Webkameraet er plassert inne på Hekkfjellet i Eiken og tar bilder utover Hekkfjellet. Bildene blir oppdatert en gang hver hele time mellom klokken 06.00 og 22.00
Værstasjon med værdata er under utvikling og vil komme på et senere tidspunkt. Har du/dere flere ideer til forbedringer så ta gjerne kontakt.

Alle bilder og værdata sendes over mobilnettet og videre hjem til data servere via en vpn forbindelse. Det kan derfor hende at enkelte oppdateringer uteblir grunnet ustabile linjer/nett.

Siden krever brukernavn og passord. Har du ikke tilgang så registrer din egen konto i dag. Aktivering av konto må autoriseres av bruker og av administrator. Det er derfor viktig å oppgi en ekte e-post adresse, som du har tilgang til under registreringen, i registreringsskjemaet og riktig personinformasjon slik at administrator kan verifisere at det er riktig person som har registrert seg. Brukernavn og passord er personlig og må ikke deles med andre eller publiseres på noen måte.

Det settes pris på tilbakemeldinger om værstasjonen og siden. Er det noe du/dere er fornøyd med, eller noe som burde vært utbedret så gi gjerne en tilbakemelding.

For mobilbrukere er det en app for Androide smarttelefoner. (Se meny Smarttelefon App under "Om Siden".) Denne kan lastes ned fra Google Play butikken.

ImageSlider - Om Siden

  • Bilde1.jpg
  • Bilde3.JPG
  • Bilde2.JPG
  • Bilde4.JPG
  • Bilde5.JPG